NOY
Հնացում ............ 50տարի
Ալկոհոլ .......... 45%
Հնացում........30տարի
Թնդություն .......... 40%
Թնդություն........40%
Թնդություն............40%
Հնացում.........25տարի
Թնդություն...........40%
Թնդություն.........43%
Հնացում...........5 տարի
Թնդություն........40%
Հնացում.........3 տարի
Թնդություն........40%
Հնացում........10 տարի
Թնդություն........40%
Հնացում......7 տարի
Թնդություն.......40%
Հնացում.........7 տարի
Թնդություն........40%
Հնացում.........7 տարի
Թնդություն......40%
Հնացում................20 տարի
Թնդություն.............40%
Հնացում...............15 տարի
Թնդություն...........40%
Հնացում................15 տարի
Թնդություն...........40%
Հնացում...............7 տարի
Թնդություն............40%
Հնացում................20 տարի
Թնդություն..........40%
Հնացում..............15 տարի
Թնդություն..............40%
Հնացում...............10 տարի
Թնդություն............40%
Հնացում............7 տարի
Թնդություն.........40%
ԵՐԵՎԱՆԻ ԱՐԱՐԱՏ ԿՈՆՅԱԿԻ-ԳԻՆՈՒ-ՕՂՈՒ ԿՈՄԲԻՆԱՏԸ հագեցած է նորագույն սարքավորումներով: Խաղողը մթերվում է Արարատի և Արմավիրի մարզերում գտնվող Մասիսի և Ամասիայի մթերման կայաններում, որտեղ տեղադրված են խաղողի վերամշակման արդիական հոսքագծեր, այդ թվում՝ ֆրանսիական մեմբրանային հոսիչ-մամլիչներ: Կոմբինատում տեղադրված են ֆրանսիական շարանտական տիպի թորման սարքավորումներ: Երիտասարդ կոնյակի սպիրտը հնացվում է կաղնուց պատրաստված տակառներում և բուտերում: Կոնյակի լցակայունության համար կիրառվում են իտալական սառեցնող սարքավորումներ, թիթեղավոր և մեմբրանային արդի ֆիլտրեր, ջրի մաքրման համակարգ և այլն: Կոնյակի շշալցման համար տեղադրված են իտալական հոսքագծեր՝ բարձր արտադրողականությամբ:
Կոմբինատում ներդրված են ՀՍՏ ԻՍՕ 14001-2005, ՀՍՏ ԻՍՕ 9001 և ՀՍՏ ԻՍՕ/ԻԷԿ 17025-2005 միջազգային ստանդարտների պահանջներին համապատասխան կառավարման համակարգեր: Կոմբինատի գործող լաբորատորիան 2011 թվականից հավատարմագրված է: Այն հագեցած է նորագույն սարքավորումներով, իսկ փորձարկումներն իրականցվում են վերապատրաստված մասնագետների կողմից: Կոմբինատի լաբորատորիային կից գործում է գիտահետազոտական կենտրոն, որն իրականացնում է կոնյակագործության ոլորտի գիտաարտադրական հետազոտություններ: Կենտրոնի գիտական աստիճան ունեցող աշխատակիցները լուրջ ներդրում ունեն գինեգործության և կոնյակագործության ոլորտի երիտասարդ մասնագետների վերապատրաստման գործում: